Korhøsten er i gang :)

Vi er i full gang med øving igjen etter en lang, god sommerferie. Vi har vært så heldige å få flere nye sangere etter høsten, både tidligere sangere som har kommet tilbake og flere «flunk» nye. Det er vi veldig glade for 🙂

Vi øver nå for fullt mot adventskonsert, både i ungdomskoret og i voksenkoret. Masse flott julemusikk på repertoaret – både godt kjente og middels kjente. Det skal bli en stemningsfull time i Rissa Kirke i desember, og vi håper publikum gleder seg 🙂 Vi har med oss våre kjære, faste musikere – Ådne Røkkum, Stig Ove Sletten og Jan Ove Berdahl!

Ellers gleder vi oss selvfølgelig STORT til 19.-22.september. Da reiser vi på kosetur til Amsterdam, som en belønning for innsatsen under sangerstevnet i juni. Det blir utrolig artig å dra på tur med en så sprudlende, sammensveiset og flott gjeng 🙂

amsterdam

GOD HØST til alle våre følgere – vi oppdaterer videre, så følg med 🙂

Om KORissa

Blandakor med friskt repertoar og høye musikalske ambisjoner
Dette innlegget ble publisert i Om. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s