Earl Thomas kommer til Rissa kirke tirsdag 23.september

10609483_555436177896308_2026513008963931526_n

Ungdomskoret er så heldige at vi får holde konsert med en av de virkelig store vokalistene innen gospel og blues i Amerika, nemlig Earl Thomas. Med seg har han pianist Dave Fleschner og bandet Blue Aspic.

Earl er stjerne og legende innen bluesverden. Han skriver flotte tekster som har blitt sunget av blandt annet Tom Jones og Etta James. Ikke dårlige folk å ha på CV’en det. Han debuterte på Montreux Jazz Festival I 1992 sammen med bl.a. Buddy Guy, og har siden blitt bedt om og komme tilbake dit fire ganger. Earl har stått på sammen scene som giganter som B.B. King, Keb Mo, Taj Mahal og Carlos Santana. Her kan du se litt av Earl Thomas.

Blue Aspic er et 7-manns stort, fyrrig og hardtslående bluesband fra Fosen-halvøya i Sør-Trøndelag. De er en av Trøndelags store stoltheter og de spiller svingende funky soulpreget bluesmusikk. I fjor ble de koblet sammen med Earl Thomas og Dave Fleschner. Noe som resulterte i at de er nå har blitt Earls faste band i Norge. Her kan du se Blue Aspic.

Ungdomskoret skal kore på noen av sangene sammen med Earl, og vil i tillegg fremføre egne sanger. Sett av kvelden 23.september og møt opp i Rissa kirke for en magisk aften!

Billetter: kr 200,- selges ved inngangen

Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Prosjekter, Ungdomskoret og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s