KORissa til KORea!

Så har det altså skjedd. Vi er blitt oppdaget internasjonalt! 😀 Og det allerede FØR vi skal synge på najonal TV!

10547414_10154843109185621_5956375110054399964_n10439009_10154843109055621_5335457273445257651_n

Nei, seriøst, da NRK søkte etter kor til å synge hele salmeboka igjennom fra begynnelse til slutt til sitt sakte-tv prosjekt Salmeboka minutt for minutt, ble vi veldig ivrige. Vi har jo så god erfaring med å være direkte på tv, så dette var noe for oss, tenkte vi. Og med presten i koret, og organisten foran, skulle det bare mangle om vi ikke skulle bli med på dette..!

Og nå har vi blitt tatt ut til å synge fem salmer mellom kl 12 og 13 på søndag 30. nov, og til å synge tre andre sammen med Levanger Kantori mellom kl 19 og 20 samme dag. Det er noen nydelige sanger vi har blitt tildelt, så det er bare å glede seg:-)

ZzrnwYmsjbqM3S19sKb7xQwo9i-LhiuThP4UGpkE35pQProsjektet har fått masse oppmerksomhet allerede, også helt fra Sør-Korea. Der har et tv-selskap bestemt seg for å se nærmere på sakte-tv formatet, og skal gjøre opptak fra helgens prosjekt til en dokumentar. Tv-selskapet SBS (Seoul Broadcasting System) ville også ha med seg en kjendis, som skal være med å synge i et kor. Og hvem andre enn KORissa passer vel bedre..? Her er alle som vil synge velkommen! 🙂 Så på torsdag kommer den flotte Jaemin Park for å øve med oss på nr 724 Stjernene lyser, og Heimtun blir fylt av tv-kameraer som skal filme seansen.

Og… ikke bare skal de filme oss under øving , de skal også filme tre kormedlemmer på jobb og hjemme. Produsenten syntes det var veldig interessant at vi har sangere fra alle samfunnslag og yrker, og ikke minst at aldersspennet i koret er fra 18-79 år! Så denne uka blir ekstra spennende for en syngende bonde, en syngende bilmekaniker, en syngende kunstner og et helt syngende kor.

Ikke glem å se på NRK2 fra kl 12 på fredag! Og sett på alarmen for søndag kl 12, da kommer vi på, forsterket med en Sør-Koreansk kjendis. 😀

Dette innlegget ble publisert i KORissa, Om og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til KORissa til KORea!

  1. Jeg er interessert i å følge koret, da min datter Marie Ekeberg var med tidligere, som solist og dirigent, før hun flyttet til Heimdal sommer 2014. Jeg opplevde koret som levende og med fin klang 🎶

  2. Er det mulighet for publikum å komme? Ville vært så gøy å sett Jaemin i Norge 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s