World Voice Day

KORissa og Jaemin ParkI dag er det verdens stemmedag!

I KORissa skal vi markere denne viktige dagen med for oss en veldig viktig hendelse. En korøving! Det er nemlig det vi driver mest med i vårt lille kor, øver og øver, dag etter dag, året rundt. Man skulle kanskje tro at det blir kjedelig i lengden, og at vi går lei, men nei da, vi fortsetter å øve, og øve, og øve. Jeg tror at vi kan si at til enhver tid er sikkert en av oss i gang ved pianoet, i dusjen, i bilen, ved pc’n, i fjøset, på kjøkkenet, i skogen. Vi nynner og synger og prøver å huske gangen i melodien, vi terper tekst, vi tester klang. En gang i uka møtes vi og gjør alt dette sammen, jobber med stemmeklang, tekst og melodi, og når vi kjører hjem etter en lang dag føler vi at, jess, dette blir bra!  Sammen kom vi oss enda et skritt videre, sammen fikk vi stemmene til å klinge enda litt bedre enn forrige gang, og sammen kommer vi til å gjøre hverandre stolte når vi framfører fruktene av all øvingen for et publikum. Med en og en og en stemme, sammen i et kor.

Dagens øving blir allikevel litt spesiell. Vi skal prøve ut konsertlokalet for vårens prosjekt, og rett og slett ha korøvelsen inne i fjellet i Hasselvika. Det syns vi kan stemme godt for verdens stemmedag!

Dette innlegget ble publisert i KORissa. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s