På egne ben og med hodet over vannet

Det er med stor glede vi konstaterer at våre kjære ungdommer i det som før het KORissas Ungdomskor har annonsert sin første konsert! Det var selvfølgelig tungt for oss å innse at vi ikke hadde kapasitet til å drive to kor, og trist å måtte la dem forlate oss på nyåret. Men ååå så glade vi er for at de fortsetter å synge på egen hånd under Anne Grete Nyseters dyktige direksjon.

Rissa Ungdomskor

7. mai holder Rissa Ungdomskor konsert i Heimtun – de kaller det et overlevelsesprosjekt – for å holde hodet over vannet, og få økonomi til å fortsette. Så da er det dags for å gjøre det vi kan for at Rissa skal fortsette å ha et ungdomskor vi kan være stolte av, nemlig kjøpe billett og gå på konserten. Etter hva vi har hørt av de før, så kan vi være sikre på at det blir en flott opplevelse.

Les mer, og meld dere på Facebookeventet Hode over vannet!

Dette innlegget ble publisert i Ungdomskoret og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s