Veldedighetskonsert i Stadsbygd kirke

Da KORissa ble spurt om vi kunne synge på en konsert til inntekt for et godt formål, var vi så glade for at det passet! Det er flott at vi kan bidra med det vi kan og liker aller best, nemlig å synge:-) Vår innsats gjør en forskjell for noen som trenger, men det gjør sannelig din også, hvis du kommer og hører på! I Stadsbygd kirke kl 18 søndag den 13. september, blir det vakker sang og musikk fra alle disse flotte utøverne: Kjersti Anita Garmo og Stig Ove Sletten, Peter Luder og Ellen Lindquist, Erik Bergfjord og Ole Andreas Fossan, Iris Abtahi og Ole Johnny Brovold, damekoret Fosenklang og KORissa.

Facebookeventet for konserten

All inntekt fra konserten går til «Venner av Uganda», som arbeider for å bygge en skole i landsbyen Naluwande i Øst-Uganda.  Landsbyen har ikke skole i dag. Mange av barna har i dag en lang skolevei hvor de må gå i mer enn to timer til nærmeste skole. Ofte byr det på problemer når elvene flommer opp av regnvann og mange av jentene risikerer å bli utsatt for overgrep på skoleveien. Vi har satt som krav i prosjektet at det skal være jevn fordeling mellom gutter og jenter på skolen.

Alle inntekter til prosjektet går uavkortet til bygging av skolen som får klassetrinn fra 1. til og med 7. klasse. Det vil være plass til 400 elever, og den vil romme klasserom, spisesal, lærerrom og toalett. Sentrale myndigheter vil ta over driften av skolen når den er ferdig bygd. Det vil innebære både ansvar for innkjøp av inventar, ansettelser og lønn av lærere.

vauUntitled

Les mer om prosjektet på skoleprosjektiuganda.no

Velkommen på konsert!

Om KORissa

Blandakor med friskt repertoar og høye musikalske ambisjoner
Dette innlegget ble publisert i Om. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s