2015 in review

For et artig år vi har hatt i KORissa! 2015 var virkelig året vi fikk prøvd oss på mye forskjellig. Først på året var det samarbeidskonserten Come Together i Rissa kirke, hvor vi sang med korps og kor. I mai fikk vi prøvd ut akustikken i Fjellhallen på Hysnes, og det var skikkelig gøy! Masse a cappella-sang og lange toner inne i det gamle ammunisjonslageret. Med sommeren kom sangerstevne og bryllup, og vi sang brudemarsjer og mer til for sangervenner, publikum og bryllupsgjester. Da høsten kom fikk vi være med å samle inn penger til et skoleprosjekt i Uganda, ved å stille på veldedighetskonsert i Stadsbygd kirke. Senere laget vi loppemarked og korkafe på Rissa Hotell, slik at vi fikk litt penger til vår daglige drift også:) For vi vil jo gjerne fortsett å synge, lage forestillinger og musikalske opplevelser for vårt publikum.

Vårt neste mål er to konserter i Rissa kirke i april. Gled dere, kjære venner, for 2016 blir et garantert flott kor-år! Vi er i full gang med innøving, og repertoaret består av mye dempet, akustisk klang, masse flerstemt kor, og noen fantastiske solister! Noe å se frem til for alle:-D

Takk til alle for det fine året vi har hatt -og  spesielt takk til dirigentene! Jovna Zakharias Dunfjell i første halvdel, og Hanna Skjønhaug Overskaug i siste. Dere gjør oss gode!

Bloggen vår har hatt mye besøk også i år, her er noen tall som viser hvor mye;-) Flest besøk har vi fra Norge, Usa og Brasil…!:-D

A San Francisco cable car holds 60 people. This blog was viewed about 3,400 times in 2015. If it were a cable car, it would take about 57 trips to carry that many people.

Click here to see the complete report.

Om KORissa

Blandakor med friskt repertoar og høye musikalske ambisjoner
Dette innlegget ble publisert i Om. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s