Det gryr, det gryr!

Denne siste uka før en konsert er ikke bare den mest spennende og travle i et korprosjekt, men også den fineste. Vi blir så samstemte, så sterke, alle er fulle av forventning og ivrer etter å gjøre sitt aller beste. Ekstraøvinger, bandøvinger, koreografiøvinger.. Terpe tekst og uttrykk, nå må vi få alt til å sitte til det perfekte. Dirigenten krever det ypperste av oss, og det gjør oss bare enda mer gira. Vi vil så gjerne gjøre alt vi kan for å yte henne rettferdighet, så mye som hun har jobba med oss. Og vi vil gjøre hverandre stolte! For vi blir det, når vi gjør vårt beste. Når hver og en av oss med våre enkeltstemmer smelter sammen i et samlet uttrykk som rekker langt utover det vi kan klare hver for oss.

Og det aller beste? Det er at vi tror publikum kommer til å kjenne vår stolthet og merke vår sangglede. Det er at vi kommer til å storkose oss. At vi kommer til å strekke oss enda litt lenger enn vi trodde vi kunne. Og det er at musikken kommer til å klinge i oss og i publikum lenge etter at konsertene er over. Vi gleder oss til det gryr av dag lørdag!

 

Om KORissa

Blandakor med friskt repertoar og høye musikalske ambisjoner
Dette innlegget ble publisert i KORissa, Om, Prosjekter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s