Vi ska søng!

Indre Fosen kommune er i gang, og dette må understrekes med sang! Nå skal kulturen blomstre på tvers av gamle grenser, og derfor møtes Corlex og KORissa i et grenseløst samarbeid med variert musikalsk innhold.

Vi har tatt med både nytt og gammelt, «trøkk» og flyt, humor og alvor – og vil gi publikum en time med mange ulike uttrykk og stemninger. Humoristisk ledet av Pål Hasselvold skal korene finne veien inn i et nytt fellesskap, der nye klanger, rytmer og harmonier kan dannes!

I bandhjørnet sitter våre dyktige musikere Stig Ove Sletten (piano/synth), Mikael Hansen (trommer) og Kristoffer Finnanger Lysgård (gitar), som SØNGsjonglerer instrumentene stødig og lekent både i rock, pop, vise og musikal-musikk.

Konsertdesignet og arbeid med formidling og uttrykk på scenen har dedikerte og flinke Kaja Marie BertaSofie Løvdal stått for. Hun har lært oss masse nytt som vi vil gi dere i publikum!

Kan to kor bli ett? Kan leksværinger og rissværinger møtes i samstemte harmonier og taktfaste rytmer? Det finner du ut i Vanvikan samfunnshus, 17. og 18.mars 2018!

 

Kjøp billetter HER

Om KORissa

Blandakor med friskt repertoar og høye musikalske ambisjoner
Dette innlegget ble publisert i Om. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s