Konsertarenaer

Vi ønsker å vise fram vår vakre kommune til alle dere som kommer på stevne. Derfor har vi lagt opp til mange ulike konsertarenaer rundt omkring i bygda!

Stevnekontoret blir i Rissahallen. Her blir det festkonsert lørdag formiddag og avslutningskonsert søndag ettermiddag. Videre vil det på fredagskvelden bli en sosial åpningskveld her, hvor kor og sangere underholder hverandre. På lørdagskvelden blir det fest med stort, proft liveband.hallen

 

Rein ligger ca 4 km fra Rissa sentrum / Rissahallen. Her vil vi bruke Rein kirke til konsert på fredag kveld, og Reinshaugen/Klosterruinene under sjangerkonsert med gregoriansk sang på lørdag.
rein kirke
Rein kloster

Museet Kystens Arv ligger på Stadsbygda, ca. 15km fra Rissa sentrum. Her vil vi bruke uteamfiet eller Huginnaustet under en folkemusikk-konsert på lørdag.
museet kystens

Hysnes Helsefort ligger i Hasselvika, ca 15 km fra Rissa sentrum. Her har vi tilgang til Kinosalen og Fjellhallen. I Fjellhallen er det en helt spesiell akkustikk!

Så har vi det gamle fiskemottaket Råkvåg med den vakre bryggerekka. Det ligger ca.45km fra Rissa sentrum. Vi legger opp til sang av sjantier på Vågen Brygge. Her har vi forøvrig også overnatting for 50 personer.
råkvåg

Rissa kirke, kommunens hovedkirke, ligger på Føll, omtrent 5km fra sentrum. Denne blir brukt til konserter lørdag ettermiddag og søndag formiddag.

rissakirke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s